Informació COVID: Es recomana l’ús de mascareta dins del cinema. Aforament al 100%.

Política de privadesa

Última actualització: gener 2021.

1. INFORMACIÓ A L’USUARI

CINEMES GUIU, com a Responsable del Tractament, l’informa que, segons el que disposa el Reglamento (UE) 2016/679, de 27 de abril, (RGPD) i la L.O. 3/2018, de 5 de diciembre, de protección de datos y garantía de los derechos digitales (LOPDGDD), tractarem les seves dades tal i com reflectim a la present Política de Privadesa.

En aquesta Política de Privadesa describim com recollim les seves dades personals i per a què les recollim, què fem amb aquestes dades, amb qui les compartim, com les protegim i les seves opcions pel que fa al tractament de les seves dades personals.

Aquesta Política s’aplica al tractament de les seves dades personals recollides per l’empresa per a la prestació dels seus seveis. Si accepta les mesures d’aquesta Política, accepta que tractem les seves dades personals com es defineix en aquesta Política.

2. CONTACTE

Denominació social: MONTSERRAT GUIU MARCH
Nom comercial: CINEMES GUIU
CIF: 41075938P
Domicili: AVINGUDA SALÒRIA 55, 25700 LA SEU D’URGELL
e-mail: info@cinemesguiu.com

3. PRINCIPIS CLAU

Sempre hem estat compromesos amb oferir els nostres serveis amb el grau més alt de qualitat, cosa que inclou tractar les seves dades amb seguretat i transparència. Els nostres principis són:

 • Legalitat: Només recopilarem les seves Dades Personals amb finalitats específiques, explícites i legítimes.
 • Minimització de dades: Limitem la recollida de dades de caràcter personal al que és estrictament rellevant i necessari per a les finalitats que s’han recopilat.
 • Limitació de la Finalitat: Només recollirem les seves dades personals per a les finalitats declarades i només segons els seus desitjos.
 • Precisió: Mantindrem les seves dades personals exactes i actualitzades.
 • Seguretat de les Dades: Apliquem les mesures tècniques i organitzatives adequades i proporcionals als riscos per garantir que les seves dades no pateixin danys, com ara divulgació o accés no autoritzat, la destrucció accidental o il·lícita o la pèrdua accidental o alteració i qualsevol altra forma de tractament il·lícit.
 • Accéso i Rectificació: Disposem de mitjans perquè accedeixi o rectifiqui les seves dades quan ho consideri oportú.
 • Conservació: Conservem les seves dades personals de manera legal i apropiada i només mentre és necessari per als fins per als quals s’han recopilat.
 • Les transferències internacionals: quan es doni el cas que les seves dades hagin de ser transferits fora de la UE / EEE es protegiran adequadament.
 • Tercers: L’accés i transferència de dades personals a tercers es duen a terme d’acord amb les lleis i reglaments aplicables i amb les garanties contractuals adequades.
 • Marketing Directe i cookies: Complim amb la legislació aplicable en matèria de publicitat i galetes.

4. RECOLLIDA Y TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS

Les tipus de dades que es poden sol·licitar i tractar són:

 • Dades de caràcter identificatiu.

També recollim de forma automàtica dades sobre la seva visita al nostre lloc web segons es descriu en la política de cookies.

Sempre que sol·licitem les seves dades personals, l’informarem amb claredat de quina dades personals recollim i amb quina finalitat. En general, recollim i tractem les seves dades personals amb el propòsit de:

 • Proporcionar informació, serveis, productes, informació rellevant i novetats en el sector.
 • Enviament de comunicacions.

5. LEGITIMITAT

D’acord amb la normativa de protecció de dades aplicable, les seves dades personals podran tractar-se sempre que:

 • Ens ha donat el seu consentiment a l’efecte d’el tractament. Per descomptat podrà retirar el seu consentiment en qualsevol moment.
 • Per requeriment legal.
 • Per existir un interès legítim que no es vegi menyscabat pels seus drets de privacitat, com ara l’enviament d’informació comercial ben per subscripció a la nostra newsletter o per la seva condició de client.
 • Per ser necessària per a la prestació d’algun dels nostres serveis mitjançant relació contractual entre vostè i nosaltres.

6. COMUNICACIÓ DE DADES PERSONALS

Les dades poden ser comunicades a empreses relacionades amb CINEMES GUIU per a la prestació dels diversos serveis en qualitat de Encarregats de Tractament. L’empresa no realitzarà cap cessió, llevat per obligació legal.

7. ELS SEUS DRETS

En relació amb la recollida i tractament de les seves dades personals, pot posar-se en contacte amb nosaltres en qualsevol moment per:

 • Accedir a les seves dades personals i a qualsevol altra informació que indica l’Article 15.1 de l’RGPD.
 • Rectificar les seves dades personals que siguin inexactes o estiguin incompletes d’acord amb l’Article 16 de l’RGPD.
 • Suprimir les seves dades personals d’acord amb l’Article 17 de l’RGPD.
 • Limitar el tractament de les seves dades personals d’acord amb l’Article 18 de l’RGPD.
 • Sol·licitar la portabilitat de les seves dades d’acord amb l’Article 20 de l’RGPD.
 • Oposar-se a el tractament de les seves dades personals d’acord amb l’article 21 de l’RGPD.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud de l’tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Pot exercir aquests drets enviant comunicació, motivada i acreditada, a info@cinemesguiu.com

També té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control competent (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

8. INFORMACIÓ LEGAL

Els requisits d’aquesta Política complementen, i no reemplacen, qualsevol altre requisit existent sota la llei de protecció de dades aplicable, que serà la que prevalgui en qualsevol cas.

Aquesta política està subjecta a revisions periòdiques i l’empresa pot modificar-la en qualsevol moment. Quan això passi, l’avisarem de qualsevol canvi i li demanarem que torni a llegir la versió més recent de la nostra Política i que confirmi la seva acceptació.